Зручно та доступно! Наближають весняні свята. Що може бути більш необхідним за Grill, у цей час!
Магазин "West fireplace" працює для Вашого комфорту! Не відмовляйте собі у корисних речах! Працівники магазину із радістю проконсультують Вас та нададуть відповіді на актуальні питання!
Переглядайте фото Grill у Альбомі 1: http://west-fireplace.0382.ua/
Компанія «Грілекс»- Офіційний дистрибютор грилей барбекю в Україні брендів «Char-Broil», «Firemagic,торгових марок «Saber» і «Dancook».
Char-Broil (Чар-Бройл) - НАЙСТАРІШИЙ і НАЙБІЛЬШИЙ ВИРОБНИК грилів. Починаючи З 1948 РОКУ, більше 100 000 000 грилів продано по всьому світу.
Char-Broil- СВІТОВИЙ ЛІДЕР, відомий невпинними інноваціями, представляє УНІКАЛЬНУ ТЕХНОЛОГІЮ тру-Інфрачервоний, яка не тільки запобігає випадкові загоряння, але й надає стравам неповторний соковитий смак.
Що таке TRU-Infrared ?
Унікальність і Ексклюзивність, інноваційність і економічність – це ті особливості, які об'єднують продукти бренду чар-смажте з технологієюTRU-Infrared .
TRU-Infrared – це унікальна технологія приготування їжі за допомогою інфрачервоного тепла. Система розроблена і запатентована компанією Чара-Засмажувати; вона робить страви соковитими, запобігає спалахи вогню і пригорання їжі.
Зазвичай у нас присутнє негативне ставлення до слова «випромінювання». Не хвилюйтеся, інфрачервоне тепло немає нічого спільного з ультрафіолетовим або радіоактивним випромінюванням.
Інфрачервоне випромінювання – це просто форма енергії, яка безпосередньо передає тепло від джерела до їжі і готує страви без допомоги повітря.
Під час приготування їжі за допомогою ІЧ променів продукти стерилізуються, знищуються шкідливі мікроорганізми, при цьому зберігаються всі мінерали і вітаміни. Інфрачервоні грилі не руйнують структури, а навпаки, зберігають всі природні якості продуктів. Інфрачервоне тепло схоже до сонячного і є найкориснішим для людини. Саме тому, 90% провідних ресторанів світу готують на інфрачервоних грилях.
Більш соковита і смачна їжа.
Система TRU-Infrared зберігає на 50% більше вологи і соку усередині м'яса порівняно із звичайними грилями.
Просто забудьте про пересушених і млинці стейках! Грилі з технологією ТРУЪ-Інфрачервоний сягають до 70% тепловіддачі, відводять розігрітий жир від пальників, що запобігає спалахи вогню.
Запевняємо, ви будете насолоджуватися тільки якісно приготованою їжею і ідеальними стейками.